Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Espai saludableFinalitza l'adequació de l'espai saludable, pròxim al Centre de Salut de Vila, per a la pràctica d’activitats esportives dels pacients de l’Ib-Salut, Rutes Saludables.

L'Ajuntament d'Eivissa ha finalitzat, amb la instal·lació d’una gran ombra, l’adequació de l’espai saludable situat al costat del Centre de Salut de Vila, a l'avinguda Vuit d'Agost, on ja s’hi havia condicionat el terreny amb la instal·lació una plataforma on els pacients practiquen esport a l’aire lliure, dins del projecte de Rutes Saludables de l’Ib-Salut.

Amb l’ombra instal·lada recentment a aquest espai, els pacients que formen part del grup Rutes Saludables, poden gaudir de les classes amb més comoditat durant tot l’any.

El projecte Rutes Saludables, té com a objectiu fomentar la vida saludable, especialment entre la gent major del municipi.

Així, la idea del condicionament d'aquest espai va ser una proposada a l'Ajuntament d’Eivissa, per Estela Terrer i Mila Oliva, infermeres del Centre de Salut de Vila i coordinadores del projecte Rutes Saludables.

La finalització de l’adequació de l'espai ha comptat amb la visita de l’alcalde d’Eivissa Rafa Ruiz, i les regidores de Gent Gran, Carmen Boned, de Participació, Montse García i d’Esports, Elena López.

Aquest solar, que fins ara estava en desús, s’ha adequat amb el nou tendal, la construcció del sol per tal de practicar esports com ioga o pilates i la col·locació d’una tanca perimetral, bancs a més de la plantació de nou arbrat.

El programa Rutes Saludables és una iniciativa de l'IB-Salut i compta amb el suport i la col·laboració de l'Ajuntament d'Eivissa. Aquest projecte es realitza des del Centre de Salut de Vila i es va iniciar el 2013. En aquests moments compta amb més de 50 pacients adscrits al programa.

Wpp