Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Futbol sala femeníEl pavelló municipal d'Es Viver acollirà aquest diumenge el I Torneig de la Dona Ciutat d'Eivissa de futbol sala femení.

La iniciativa està organitzada per les regidories d'Igualtat i d'Esports de l'Ajuntament d'Eivissa en col·laboració amb la Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB), l'Institut Balear de la Dona i el Ministeri d'Igualtat.

Per a la regidora d’Esports, Elena López, ‘aquest torneig és una mostra de la feina que es fa des de l’Ajuntament d'Eivissa, de forma transversal i amb la participació de diverses regidories, en la visibilització de l’esport femení i en la necessitat de lluitar contra les desigualtats que pateix l’esport femení. Donar suport, visibilitat i la importància que es mereix l’esport professional femení és un dels objectius d’aquest primer torneig de futbol sala’.

El torneig comptarà amb la participació de quatre equips, la UD Ibiza Gasifred, Cosmitos Formentera, CSE Juan de Ávila i la UE Sant Josep.

Les semifinals tindran lloc a les 16 hores amb el partit que disputaran la UD Ibiza Gasifred i la UE Sant Josep i a les 17 hores entre Cosmitos Formentera i el CSE Juan de Avila. A les 18 hores se celebrarà la trobada entre el tercer i quart conjunt i a les 19 hores serà el moment de jugar la final.

Wpp