Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Alicia en el país de las maravillasCan Ventosa posa a la venda les entrades per a l’espectacle de teatre de titelles ‘Alicia en el País de las Maravillas’, de la companyia Irú Teatre.

Les entrades per a l'espectacle de teatre negre ‘Alícia en el País de las Maravillas’, que tindrà lloc el dissabte 6 de novembre a l'Auditori de Can Ventosa, ja estan a la venda en la web www.eivissa.es. Les entrades anticipades tenen un cost de 10 euros.

L'obra mostra una revisió del conte clàssic en el qual els personatges de carn i os s'entremesclen amb els titelles de diferents tamanys.
Així, durant l'espectacle, majors i petits se submergiran en un món on la fantasia és la protagonista i recobrarà més sentit amb la interacció de personatges reals amb marionetes manejades per la tècnica japonesa del Bunraku.
L'obra, de la companyia Irú Teatre i sota la direcció de Raúl Amores, mostrarà marionetes d'entre 60 centímetres i 2 metres. La cita teatral tendrà lloc el dissabte, 6 de novembre, a les 18 hores a l’Auditori de Can Ventosa.
L'obra compta amb finançament de l'Institut Nacional de les Arts Escèniques i la Música (INAEM).

Sinopsi
Alicia és una nena inquieta, amb ganes de viure aventures. Un dia, un conill blanc parlant, passa davant ella corrent i la nena no pot evitar seguir-li i ficar-se en el seu cau. A partir d'aquest moment Alícia començarà un viatge increïble ple de màgia, cançons i diversió en el qual prendrà el te amb el “Sombrerero Loco”. També jugarà a les endevinalles amb la “Oruga”, ajudarà a pintar les roses del jardí i participarà en un partit de croquet amb flamencs, tot això si la ‘Reina de Corazones’ no li talla el cap.

Enllaç a:
· Venda d'entrades

Wpp