Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Eivissa formacióL'Ajuntament d'Eivissa augmenta amb dos cursos més la formació gratuïta dirigida a persones desocupades a través del Servei de Treball i Formació.

Les accions formatives, organitzades des de l'Ajuntament, estan finançades a través del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) amb el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE).

Un dels cursos fa referència a l'aprenentatge de Competències Digitals Bàsiques, que s'impartirà des de finals d'octubre fins a finals del mes de novembre.
L'horari serà de 9 a 14 hores, de manera presencial, els dilluns, dimecres i divendres.

Les persones interessades tenen fins el proper dia 12 d'octubre per a inscriure's en la web www.eivissa.es.

La segona formació, també dirigida a persones desocupades, versa sobre Carnisseria i elaboració de productes càrnics i s'impartirà des de principis de novembre fins a finals de març del pròxim any.

L'horari és de matí i tarda, de dilluns a divendres, i s'oferiran pràctiques segons la disponibilitat de l'empresa.

El termini per a inscriure's estarà vigent fins al 20 d'octubre, a través de www.eivissa.es.

Aquests dos cursos se sumen a la formació sobre Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals i a un altre curs sobre Transport Sanitari, oferts per l’Ajuntament d’Eivissa a principis de setembre.

Amb aquestes accions, l'Ajuntament d'Eivissa demostra el seu compromís amb la formació per a oferir a la ciutadania del municipi nous coneixements i competències soci-laborals útils per a l'accés al mercat laboral amb especial interès cap a les persones que es troben aturades.

Wpp