Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Patronat d'EsportsEl Patronat d’Esports de l'Ajuntament d'Eivissa ha aprovat atorgar subvencions per un total de 67.921,78 euros a clubs i associacions esportives del municipi per a l'exercici 2021.

La Junta Rectora del Patronat Municipal d'Esports ha donat llum verda a les ajudes que arribaran a un total de 36 entitats beneficiàries.
Aquestes subvencions estan destinada a persones jurídiques, públiques o privades i sense ànim de lucre, ja siguin entitats esportives, grups associatius esportius o APIMAS que organitzin activitats esportives en horari extraescolar, així com organismes esportius legalment constituïts i inscrits al Registre Municipal d'Associacions Veïnals de l'Ajuntament d'Eivissa.

Per a la regidora d’Esports, Elena López, ‘des del Patronat d’Esports treballem per a que els clubs i entitats disposin, el més abans possible, de les diferents subvencions que atorga l’Ajuntament perquè són una ferramenta eficaç destinada al foment de l’esport i que facilita la participació de totes les entitats esportives del nostre municipi’.

Les entitats que rebran les subvencions són: Deportiva Inter Ibiza C.D, Deportiva para Discapacitados de Ibiza y Formentera, Gasifred Atlético, Hanbol Club Eivissa, Ibicenca de Karate Shokotan, Karate Do Ibiza, Ibiza Half Triathlon, Club Tennis Taula Es Viver y Escola Esportiva Dojo Ibiza.

També rebran les subvencions els clubs Bàdminton Pitiús, Columbòfil Missatger Eivissa, Ajedrez Ibiza 64, el club d’Atletisme Pitiús, els clubs de fútbol Ràpid Eivissa i de tir amb arc s’Arc d’Eivissa, el Club Deportivo Ibiza-Islas Pitiusas, el Club deportivo San Pablo-Eivissa, Sincro Ibiza, Eivissa Tennis Taula, Eivissenc de Muntanya, Esportiu Basquet sa Real, Esportiu Can Cantó, Esportiu Ibiza MMA Team, Gimnastic Eivissa, Gimnàstica Tanit, Kickboxing Pitiuso Budoka i Natación Ibiza.

Les ajudes també arribaran a Petanca Ibiza, Voleibol Cor Pitiús, Voleibol Eivissa, Esportiu Eivissa Feim Sport, Bádminton Club, Club de Rugby, Penya Blanc i Blava d’Eivissa, trideporte.com i Club Basque sa Bodega.

Wpp