Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Bons patrimoniLa ciutat d'Eivissa, a través de la regidoria de Turisme, s'ha promocionat com a destinació cultural, patrimonial i gastronòmica a diferents punts de les Illes Balears durant aquesta setmana.

'Bons Patrimoni, Eivissa t'espera' és una acció que es dur a terme juntament amb Fomento de Turisme d'Eivissa, Baleària. Durant aquesta setmana, la regidora de Comerç i Turisme, Dessiré Ruiz, juntament amb el gerent de Foment de Turisme d'Eivissa, José Antonio Marí i Joan Serra de Baleària, han presentat la iniciativa dels Bons Patrimoni a l'illa de Menorca, juntament amb l'alcalde de Maó, Hèctor Pons i la regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Maó, Carmen Seguí.
La regidora també ha mantingut trobades amb els responsables de Turisme de l'Ajuntament d'Inca i Palma.

Durant la campanya de promoció dels Bons Patrimoni, s'han instal·lat carpes informatives a diferents punts i mercats de Menorca i Mallorca i s'ha promocionat a diferents mitjans de comunicació de les Illes. Aquesta iniciativa, sorgida de la feina realitzada pel Pla Estratègic de Turisme de la ciutat d'Eivissa, té l'objectiu de promocionar i incentivar el turisme interilles i la visita als béns patrimonials de la ciutat d'Eivissa durant els mesos de temporada baixa, des del mes de setembre fins al novembre.

La regidora de Turisme, Dessiré Ruiz, valora molt positivament aquesta campanya, ja que 'té en compte diversos aspectes de promoció de la nostra ciutat, per una banda difonem els bens patrimonials, el fet que som ciutat Patrimoni Mundial i que es poden visitar amb tota seguretat i durant tot l'any. Per altra promocionam el petit comerç de la nostra ciutat amb el llistat d'establiments adscrits a la campanya de Bons Patrimoni on es poden bescanviar els bons'.
'Continuam fent feina per atreure visitants més enllà dels mesos d'estiu i ho fem especialment ara perquè és necessari que des de les institucions mantinguem activa l'economia de la nostra ciutat, fer que el petit comerç i el sector gastronòmic i de restauració continuen fent feina i més després dels moments tan durs que hem patit al darrer any', ha afegit Ruiz.

Les persones interessades poden sol·licitar els Bons Patrimoni Mundial a l’Oficina d’Informació Turística de La Cúria, a Dalt Vila. Els bons, que són de 22 euros, commemoren el 22 aniversari de la declaració d'Eivissa com a Patrimoni Mundial per la UNESCO i es podran bescanviar en les compres i consumicions a establiments del municipi amb l'objectiu d'impulsar el sector del comerç i de la restauració local.

Wpp