Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Obres pistes can Cantó i vestuarisLes obres d’adequació per a la instal·lació dels mòduls del camp de futbol de Can Cantó, que donaran servei a l’equip de l’Inter Ibiza C.D, i els del camp de la pista d’atletisme, per l’equip de futbol del CD Eivissa, avancen a bon ritme, així com les obres de reforma dels vestuaris de la pista d’atletisme.

Les obres d'instal·lació de llum, aigua i serveis al camp de futbol de Can Cantó ja han finalitzat i durant aquesta setmana quedaran acabades les obres de les escomeses a la pista d'atletisme. Aquestes obres es realitzen per tal de donar servei als dos equips de futbol que jugaran a aquestes instal·lacions municipals i es preveu que la pròxima setmana ja s’inicii la instal·lació dels 3 mòduls a Can Cantó i els 6 mòduls a la pista d’atletisme.

Pel que fa a les obres de reforma dels vestuaris de la pista d’atletisme, en aquests moments ha finalitzat el procès d’esbucament de l’alicatat i solera i retirada dels antics equipaments i s’inicia la fase de reorganització de la distribució interior per dotar a la instal·lació municipal d’uns vestuaris a l’alçada de les necessitats actuals, tant d’ús com de normativa.

Per tal de poder realitzar les obres d'instal·lació dels mòduls s’ha retirat, de manera temporal, una part d’un carril de la pista que serà retornada una vegada acabin les obres de les escomeses en aquest punt.

Als nous vestuaris d’atletisme també es millorarà l’accessibilitat, s’incorpora un bany adaptat i es substituiran i renovaran totes les instal·lacions d’electricitat, fontaneria i sanejament. Les obres compten amb un pressupost de 74.380,15 euros.

Wpp