Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha desallotjat a un total de 192 persones que es trobaven dins un establiment amb llicència de cafè concert, ballant, sense mascareta i sense respectar les distàncies de seguretat, mesures establertes en la normativa per a fer front a la Covid-19. A més, el local, vulnerava l’aforo máximo permitit actualment. Els fets han ocorregut la matinada del dissabte, a la zona d’es Gorg.

L'establiment s'enfronta a una sanció que pot arribar als 600.000 euros, ja que aquestes infraccions són considerades segons el Decret llei 11/2020, del Govern de les Illes Balears, com molt greus.

La Policia Local ha recordat que la normativa actual d'oci nocturn permet l'obertura de cafès concerto i bars de copes, però els clients han de trobar-se asseguts en les seves taules, permetent-se 4 ocupants en interior i 8 en exterior com a màxim; els cambrers han de portar màscara en tot moment i els clients sol de li la poden llevar en el moment de consumir begudes o aliments. Així mateix, l'aforament a l'interior queda limitat al 50% de la capacitat màxima.

Detingut un home per atemptar contra la Policia Local

La Policia Local també ha detingut a un home que ha atemptat contra els agents durant un servei. Els fets han ocorregut a les 3:40 hores al carrer Xarraca, a la zona de can Escandell.

La Policia Nacional ha requerit la presencia del agents de Policia Local desprès de que un motorista amb símptomes d'embriaguesa, hagi col·lidit contra un cotxe. Quan els agents li han realitzat la prova d'alcoholèmia, l'individu no ha volgut insuflar aire de manera correcta. La Policia li ha advertit que negar-se a realitzar el test suposa un delicte de negativa i en aquest moment, l'home ha començat a donar cops amb els punys, primer als cotxes estacionats i després als propis agents, per la qual cosa ha estat detingut.

Wpp