Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Dia de la JoventutLa regidoria de Joventut recorda aquest 12 d’agost, Dia de la Joventut, que des del C19 es realitzen activitats durant tot l’any per donar veu al col·lectiu.

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa ha presentat aquest 12 d’agost, Dia de la Joventut, 10 temes de rap creats pels alumnes d’un taller del Centre de Creació Jove C19 durant aquest curs. La música, que gira entorn de la comunicació, als rols de gènere i a la creativitat, es pot escoltar al canal de Youtube del centre a través d’aquest enllaç https://youtu.be/qbavMJZ6yHQ.

El regidor de Joventut, Ricardo Clivillé, ha assenyalat que ‘des del Centre de Creació Jove treballam durant tot l’any per donar veu al col·lectiu de joves d’Eivissa. Moltes de les activitats que es fan estan creades i ideades pels propis alumnes. L’objectiu és dotar-les de totes les eines possibles per a expressar-se sense judicis i que puguin explorar tot allò que ens envolta’.

L'alumnat que ha participat en el taller ‘La música no entén de gènere’ ha après producció musical, cant, edició i, per descomptat, a escriure les lletres. Així, han creat 10 temes de rap inèdits, sobre la base de les experiències i vivències pròpies.

El taller, que ha girat entorn de la comunicació, als rols de gènere i la creativitat, ha estat organitzat per la Regidoria de Joventut, que ofereix espais, recursos i activitats per a poder desenvolupar aquestes iniciatives, amb la col·laboració de la Regidoria d'Igualtat.

L’activitat musical s'ha relacionat a més amb altres activitats creatives que es desenvolupen al Centre Jove, com el taller de teatre ‘Reconnecta’t’ o els d'escriptura creativa, entre altres.

Activitat finançada amb càrrec als crèdits rebuts pel Govern de les Illes Balears, a través de l'Institut Balear de la Dona i pel Ministeri d'Igualtat, Secretaria d'Estat d'Igualtat i Contra la Violència de Gènere.

Wpp