Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Bloop kidsL’activitat, gratuïta prèvia inscripció, tindrà lloc demà dijous 12 d’agost a les 20 hores

El Bloop International Proactive Art Festival ha preparat dins la seua secció ‘Bloop Kids’ un grafitti workshop que tindrà lloc demà dijous 12 d’agost al Parc de la Pau a partir de les 20 hores i consistirà en un taller de pintat de jaquetes i samarretes. L’activitat és gratuïta i està dirigida a infants de més de 6 anys, que hauran d’assistir acompanyats d’un adult.

La intenció és apropar els secrets del grafiti i l'art de carrer als més petits al mateix temps que se'ls faciliten les eines perquè puguin elaborar les seves creacions.

Els nens i les nenes interessades a participar han d’inscriure’s prèviament al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ja que les places per a aquesta acció artística són molt limitades.

L’onzena edició del BLOOP Festival es va inaugurar el passat 4 d’agost amb l’exposició de Martha Cooper, una de les fotògrafes més importants en l'àmbit mundial. La mostra, que recull una sèrie de 27 imatges realitzades entre els anys 1970 i el 1979 a infants que jugaven al carrer de forma analògica, creant jocs i gaudint al carrer, està exposada al Pati d'Armes i al Port d'Eivissa fins al 18 d’agost.

El Bloop compta en aquesta edició amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Eivissa, Consell d’Eivissa, Ports de Balears, Fundació Baleària, Pike’s i Montana.

Wpp