Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Nova gespa pista atletismeDurant el mes d’agost la pista estarà tancada per poder fer les obres de reforma dels vestuaris i altres millores al recinte.

Aquesta setmana han finalitzat les obres d’instal·lació de la gespa natural de l’espai central de la pista municipal d’atletisme de Can Misses, quedant ja habilitada per a que la UD Ibiza comenci els seus entrenaments i per a que pugui ser utilitzada com a terreny de joc del CD Ibiza per als seus partits oficials en segona RFEF.

Les obres, finançades íntegrament per la UD Ibiza com consta al conveni de col·laboració signat entre la entitat i l’Ajuntament d’Eivissa, han consistit en la instal·lació de pans de gespa natural de tipus Bermuda, pintat de les línies de joc i instal·lació de les porteries.

D’altra banda, una vegada finalitzada la temporada d’atletisme en la pista de Can Misses, i atès que agost és un mes en que la pista té una ocupació pràcticament nul·la, l’Ajuntament d’Eivissa inicia demà dues obres importants a aquesta instal·lació esportiva: les obres de reforma dels vestuaris de la pista d’atletisme i les obres prèvies d’instal·lació dels mòduls per al CD Ibiza.

Pel que fa a les obres de reforma dels vestuaris de la pista d’atletisme, es tracta d’uns treballs ja previstos al pressupost de 2021 per dotar la instal·lació d’uns vestuaris a l’alçada de les necessitats actuals, tant d’ús com de normativa. Així, està previst reorganitzar la distribució interior, es millorarà l’accessibilitat i es substituirà i renovaran totes les instal·lacions d’electricitat, fontaneria i sanejament. Les obres les du a terme l’empresa Construcciones y Mejoras Sa Torres, S.L amb un pressupost de 74.380,15 euros.

D’altra banda, l’Ajuntament d’Eivissa comença demà també les obres de condicionament dels terrenys exteriors de la pista, prèvies a la instal·lació dels mòduls que donaran servei al CD Ibiza. Es tracta de l’obra civil en la que s’instal·laran les escomeses d’electricitat, il·luminació i sanejament.

Wpp