Novembre 28, 2021

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajudes estudiantsL’Ajuntament d’Eivissa ha obert el termini per sol·licitar les ajudes dirigides a estudiants d’ensenyaments superiors al municipi d’Eivissa que haguin realitzar el curso 2020/21. Les persones interessades tenen fins al 23 d’agost per realitzar el tràmit a la Seu Electrònica del consistori a través de la pàgina web https://eivissa.sedelectronica.es/.

L’objectiu d’aquestes ajudes és pal·liar les despeses econòmiques a les que fan front les famílies d’estudiants derivades de matrícules, desplaçaments i materials.

S'atorgaran un màxim de cent ajudes, cinquanta de 700 euros per als estudiants que realitzin els estudis a Eivissa i cinquanta de 1.100 euros per als estudiants que realitzin els estudis fora de l’illa.

Per poder sol·licitar aquesta subvenció s’ha de complir, entre altres, requisits com estar empadronat al municipi d’Eivissa amb una antiguitat mínima de 2 anys continuats, tenir menys de 31 anys; estar matriculat en centres de tot Espanya d’estudis universitaris de grau i ensenyaments artístics superiors o cicles formatius de grau superior amb el 100% del curs i haver aprovat al curs 20/21 al menys el 80% dels crèdits a estudis universitaris de grau i ensenyaments artístics i el 100% als cicles formatius de grau superior.

Les persones interessades poden contactar amb la regidoria de Joventut al 971 397600 extensió 24150 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Wpp