Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Control de trànsitLa Policia Local d’Eivissa, va procedir durant el servei nocturn de divendres, conjuntament i en col·laboració amb el Cos Nacional de Policia, a la realització d'un control preventiu de drogues, alcohol i seguretat entre els conductors, i en el qual es van interposar 17 denúncies per tinença de drogues.

Els resultats del control són l’interposició de 21 denúncies per diferents infraccions de trànsit, 17 proves de drogues positives, 1 etilometria positiva amb taxa 0,93 i 0,92 mg/l respectivament amb resultat penal, es realitzen diligències judicials; 17 actes per la llei 4/2015 per tinença d'estupefaents i 10 retirades de vehicles.

Intent de robatori

La Policia Local d’Eivissa ha detingut a una persona com autor d’un intent de robatori d’un rellotge de la marca Rolex.

Aquesta nit passada, quan una patrulla de la Policia Local d’Eivissa estava realitzant funcions de control de l'ordre públic al port d’Eivissa, una parella de nacionalitat alemanya es va dirigir als policies denunciant que acabaven de patir l'intent de robatori del seu rellotge. Es tractava d’un rellotge de model Rolex, valorat en uns 40.000 €.

L’home havia aconseguit evitar-ho, però el rellotge presentava la corredora trencada i fruit del forcejament l’home tenia la mà ferida.

Les víctimes es mostraven molt nervioses i van sol·licitar a la patrulla que els acompanyessin fins a la parada per agafar un taxi. Els agents van acompanyar-los fins la parada. En arribar, dues persones s'apropen corrent i els diuen que havien estat víctimes d’un intent de robatoria i que el pressumpte autor es trobava als voltants. Aquesta persona guia als agents cap al lloc on es trobava, procedint els agents a donar-li l'alt, però aquest en adonar-se de la presència policial emprèn la fugida. Pocs segons després és atrapat i reduït i és en aquest moment quan les víctimes de l'intent de robatori del rolex, reconeixen a aquesta persona com l'autor dels fets de manera que immediatament es procedeix a la seva detenció per un robatori amb violència en grau de temptativa.

Posteriorment una altra patrulla va acompanyar a les víctimes a l'hospital on la víctima va ser atesa de les ferides que presentava a la mà i fins dependències policials per interposar la corresponent denúncia.

Wpp