abril 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Promo turística davant 400 agents de viatgeLa regidora de Turisme i Comerç, Dessiré Ruiz, ha assistit a ACAVE Travel Market, un esdeveniment de promoció turística en la qual hi han participat 400 agències de viatge de tota Espanya.

Amb l'esdeveniment organitzat per l'Associació Corporativa d'Agències de Viatge Especialitzades (ACAVE), ahir a Barcelona, es pretén ajudar a la reactivació del sector turístic donant a conèixer a les agències de viatge les principals novetats dels proveïdors turístics i de les destinacions.

A més, la ciutat d'Eivissa ha estat la destinació convidada en aquest esdeveniment el que significa que Eivissa es una destinació de referència i la organització ha valorat la feina realitzada a les taules de treball amb tots els sectors de la ciutat, dins del Pla Estratègic de Turisme, amb la creació de nous productes turístics.

Per a la regidora de Turisme i Comerç, Dessiré Ruiz, 'ha estat una jornada de feina molt productiva en la que hem pogut mostrar la campanya realitzada per l'Ajuntament d'Eivissa 'Torna a sentir Eivissa' on es promociona el patrimoni Mundial, la gastronomia, la cultura i el comerç de la nostra ciutat. L'objectiu d'aquesta trobada és posar en primer lloc la ciutat d'Eivissa com a destinació turística i aquesta presentació ha estat davant de les agències de viatge que promocionaran la nostra destinació i poder tancar acord i reunions amb representants d'agències com Expedia i aerolínies com Iberia'.

La regidoria de Turisme continua amb la posada en marxa de nous productes turístics, creats a través de les taules de treball del Pla estratègic de Turisme, per tal d'incentivar les visites a la ciutat especialment al sector nacional.

Wpp