abril 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Plantant arbresLa plantació d'arbres s'ha realitzat al parc Marià Villangómez.

L'alumnat d'Infantil i Primària del CEIP Poeta Villangómez ha conclòs aquest matí el seu projecte 'Salvar un arbre', amb la plantació de sis nous arbres al parc Marià Villangómez i a l'hort de l'escola.

Durant aquest darrer curs, l'alumnat ha realitzat la Lliga de Medi Ambient, un repte que ha consistit en un compromís per part els infants per tal de reduir l'ús del paper a les aules. En un any, durant el curs 2020-2001, han reciclat 56 quilos de paper i durant el temps que ha durat el repte, els darrers dos cursos, ha estat una quantitat de 125 quilos de paper que han deixat d'utilitzar a l'escola el que equival als 6 arbres que avui s'han sembrat.

Els infants també han dut a terme altres activitats com un rap en el qual hi ha intervingut Cristo Corona, que ha realitzat una composició juntament amb l'alumnat amb música del violinista Jordi Bonet Bufí, membre del grup 'Rels'.

A l'acte hi ha assistit el regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Eivissa, Jordi Salewski, la regidora del barri de Cas Serres, Rosa Rubio, a més de la directora del CEIP Poeta Villangómez, Antònia Corral.

Per al regidor de Medi Ambient, Jordi Salewski, 'des de l'Ajuntament d'Eivissa hem donat suport a aquesta iniciativa perquè el que volem és fer arribar l'educació ambiental a tots els joves del municipi i d'aquesta manera arribar també a totes les famílies'.

La professora que ha dirigit el projecte, Nieves Vázquez, ha destacat que el projecte ha tingut com a objectiu conscienciar a l'alumnat de la necessitat de tenir cura pel medi ambient i amb una competició sana de reciclatge de paper. Avui, amb l'ajuda de la regidoria de Medi Ambient, hem plantat els arbres com a metàfora dels 6 arbres que s'han pogut reciclar'.

La directora del CEIP Poeta Villangómez, Antònia Corral, ha agraït la col·laboració dels artistes, el claustre de l'escola, per poder dur endavant aquest projecte que en l'àmbit curricular ha estat molt interessant per tota l'escola.

Wpp