Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament d'EivissaL’Ajuntament d’Eivissa, atesa la situació actual de la pandèmia, ha pres una sèrie de mesures que entraran en vigor a partir de demà dimecres 13 de gener i que tenen com objectiu afavorir la contenció de la malaltia COVID-19 al municipi.

El consistori ha decidit suspendre les activitats infantils, juvenils i per a adults del Centre de Creació Jove C-19, encara que les instal·lacions romandran obertes al públic per a informació i atenció individualitzada.
També s’han limitat les activitats esportives municipals. S’han cancel·lat les escoles esportives i seguint les indicacions del Govern balear, es tancaran les sales d'activitats dirigides, les instal·lacions esportives cobertes i es limitaran els aforaments a les descobertes.

Tampoc hi haurà activitats extraescolars fins al 30 de gener, tal com recull el Bolletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) publicat aquest dimecres.

L’Ajuntament reduirà a més l’horari a instal·lacions com la Biblioteca de Can Ventosa, que des de demà, avançarà el seu tancament a les 20 hores per facilitar la recomanació del Govern Balear de que tothom es reculli a ca seva no més tard d’aquesta hora.

Mesures COVID