abril 16, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Gimcana esportivaEl Patronat d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, ha registrat prop de 70 inscripcions per participar en la gimcana esportiva familiar organitzada en col·laboració amb el Club d’orientació Monte el Pardo i Trideporte i que tendrà lloc demà, dissabte 19 de desembre, de 10 a 13 hores. La recaptació de la cursa anirà destinada a Creu Roja.

Durant la gimcana, els participants realitzaran una cursa d’orientació, on hauran de respondre preguntes relacionades amb el patrimoni d'Eivissa que li aniran guiant el recorregut per aconseguir arribar al final de la prova.

La participació es farà per grups reduïts de fins a 6 persones i les sortides tindran lloc segons arribin els participants per evitar aglomeracions. La competició es cronometrarà amb una app que haurà de descarregar-se prèviament, s'evitaran els lliuraments de premis i la mascareta serà obligatòria en tot moment.

A més, per respectar les mesures establertes per la COVID-19 en el lliurament del mapa s'ha de guardar en tot moment la separació de dos metres entre participants, l'organització prendrà la temperatura a tots els participants abans començar l'activitat i els participants han de caminar o córrer guardant distància de seguretat amb altres participants.