Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Recollida d'alimentsL’Ajuntament d’Eivissa, amb la iniciativa emmarcada dins les festes de Nadal i en col·laboració amb Carritos Solidarios, ha recollit un total de 7.200 quilos d’aliments, productes de primera necessitat i productes nadalencs. Tot anirà destinat a benefici de Creu Roja i Càritas.

Durant la setmana del 7 al 13 de desembre, l’associació Carritos Solidarios Marco Martín ha estat present a sis establiments d’alimentació de la ciutat amb l’ajuda d’un equip de persones contractades per l’Ajuntament d’Eivissa que han estat a les portes d’aquests establiments.

Per a la regidora de Festes de l’Ajuntament d’Eivissa, Montse Garcia, aquesta recollida ha estat marcada per la solidaritat de la ciutadania que ha mostrat una sensibilitat especial per Nadal en aquests moments de dificultat. ‘Aquesta és la segona campanya de recollida d'aliments en la qual col·labora l'Ajuntament d'Eivissa i com la primera vegada, ha tingut un gran acolliment entre els veïns i veïnes de la nostra ciutat. Enguany, l'aportació particular de cadascun de nosaltres és més necessària que mai i des de l'Ajuntament ens mostram agraïts per la col·laboració ciutadana’.