Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Conveni personal laboral MACEEl personal del Museu d'Art Contemporani d’Eivissa compta amb un nou conveni col·lectiu que regula les condicions laborals dels treballadors i treballadores.

Els treballadors i treballadores del Patronat Municipal del Museu d'Art Contemporani d’Eivissa compten amb un nou conveni col·lectiu laboral. Aquest matí s'ha realitzat la signatura del conveni col·lectiu amb el alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, la regidora de Recursos Humans, Estefania Torres, i representants sindicals.

El conveni s'haurà d'aprovar per la Junta Rectora del Patronat i entrarà en vigor a partir de la seva aprovació per part del Ple de l'Ajuntament d'Eivissa i tindrà una vigència fins al desembre de l'any 2023.

Les principals millores que inclou són l'equiparació de les condicions laborals i condicions socials que equipara a aquests treballadors a la resta de col·lectius laborals de l'Ajuntament d'Eivissa.

Per a l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, la signatura d'aquest conveni significa assolir una de les fites que aquest equip de govern ha volgut posar en marxa i és que tots els treballadors i treballadores de l’Ajuntament d’Eivissa disposin d’un conveni que els equipara a la resta de col·lectius laborals de l’Ajuntament’.

S’ha de tenir en compta que ens els darrers tres anys s’han actualitzat els convenis laborals del patronat d’Esports, el patronat del MACE i s’ha creat un conveni laboral pel Patronat de Música que mai havia comptat amb conveni propi.

Des de l’any 1992 els treballadors i treballadores del Patronat del MACE no havien disposat d'una actualització del conveni. Amb la signatura d'aquest conveni els tres Patronats Municipals, de Música, d'Esports i el Patronat del MACE, disposen d’un conveni propi actualitzat.