Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Concert Santa CecíliaCan Ventosa acull els concerts benèfics del Cor Ciutat d’Eivissa i la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa els pròxims dies 21 i 22 de novembre amb motiu de la celebració de la festivitat dels músics.

L’espai cultural de Can Ventosa acollirà els pròxims dies 21 i 22 de novembre els concerts que oferiran el Cor Ciutat d’Eivissa i la Banda Simfònica amb motiu de la celebració de Santa Cecília, festivitat dels músics. Les entrades estan a la venda fins al pròxim 20 de novembre. Els dos concerts són benèfics i la recaptació anirà destinada a Creu Roja i Càritas.

Dissabte 21 de novembre, a les 19 hores, el Cor Ciutat d’Eivissa oferirà un concert que comptarà amb obres compostes durant el confinament pel director, Miguel San Miguel i que s'interpretaran per primera vegada davant el públic, com "Volem estar Junts". A més, sota el nom ‘Diari de confinament’ el Cor farà un recorregut que abastarà des de temes de compositors com Mozart, Beethoven o Händel a temes com "What a Wonderful World" o una interpretació de la banda sonora de Cinema Paradiso.

Les entrades per a aquest concert es poden adquirir a Creu Roja, a avinguda d’Espanya, núm. 51, de 8 a 20 hores i a Can Ventosa el mateix dia del concert de 18 a 19 hores. El preu és de 5 euros, donatiu mínim.

Diumenge 22 de novembre, a les 12 hores i sota la direcció de Damián Boluda la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa oferirà un concert amb noves composicions del director titular de la Banda, Miquel Àngel Aguiló. Sota el nom ‘Paraskevidekatriofobia’ es podrà gaudir d’una obra còmica i lleugera que parla de por, de fòbia al nombre 13 i tot el que l’envolta. També interpretarà la peça "Sentència de Mort", que narra l'angoixa, l'estat mental alterat d'una persona condemnada a mort.

Les entrades per al concert de la Banda Simfònica es poden comprar anticipades a Càritas del carrer Felipe II, núm. 16, de 9.30 a 13.30 hores i el mateix dia del concert a Can Ventosa d’11 a 12 hores. El preu és de 5 euros, donatiu mínim.