Octubre 25, 2020

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Cementeri NouL’Ajuntament d'Eivissa posa en marxa a partir del dilluns 19 d’octubre un sistema de reserva d’entrades als cementeris municipals amb motiu de la festivitat de Tots Sants.

L’Ajuntament d’Eivissa ha posat en marxa un sistema de reserva d’entrades als cementeris del municipi per la festivitat de Tots Sants a causa de les restriccions d’aforament i en compliment de les mesures sanitàries en vigor per evitar la propagació de la COVID-19 a la ciutat d’Eivissa.

Les persones que vulguin entrar als cementeris entre els dies 30 d’octubre i 2 de novembre hauran de reservar torn d’entrada mitjançant el sistema de cita prèvia que entrarà en funcionament el pròxim dilluns 19 d’octubre i que estarà actiu fins al 29 d'octubre a la web www.eivissa.es i també al telèfon 900 701323. En el moment de la tramitació de la reserva s’haura de facilitar nom i cognom, adreça electrònica, DNI i nombre de persones acompanyants i es podrà escollir la franja horària de preferència, sempre que quedin places disponibles en la mateixa. Les franges horàries previstes són de 9 a 11 hores, d'11 a 13 hores, de 14 a 16 hores i 16 a 18 hores.

Des de la regidoria de Cementeris de l’Ajuntament d’Eivissa han explicat que ‘es podrà accedir al recinte en qualsevol moment dins de la franja en que s'hagi fet la reserva però es recomana que la visita no es prolongui més de 30 minutes per poder garantir en tot moment la seguretat de les persones assistents’.

La regidora de Cementeris, Claudia Cotaina, ha explicat que ‘amb aquest sistema volem evitar aglomeracions als camps sants durant aquest dies per això cada reserva serà per a un màxim de tres persones. No obstant, demanam a les persones que si poden evitin els dies de major afluència i avacin o retardin aquestes visites. Ara mateix hem de prioritzar la salut i continuar tenint les màximes precaucions’.

L'horari dels cementeris del 30 d'octubre al 2 de novembre serà de 9 a 18 hores, amb una hora de tancament per feines de desinfecció entre les 13:00 i les 14:00 hores en la qual seran desallotjats totalment.

L'accés estarà restringit a les persones que hagin fet reserva de cita prèvia, que hauran d'esperar el seu torn a l'entrada del recinte i presentar el correu de confirmació de reserva.

Totes les persones que visitin els cementeris municipals hauran de portar mascareta en tot moment i guardar la distància de seguretat de la resta de persones que no formen part de la seva reserva. A més, a l’entrada s’hauran de fer nets les mans amb gel hidroalcohòlic i se’ls pendrà la temperatura.

L'Ajuntament d'Eivissa es reserva la possibilitat de cancelar en qualsevol moment les reserves parcial o totalment si la situació sanitària així ho aconsella.