Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Habitatges Sa PenyaEl projecte està cofinançat per la Unió Europea a través dels Fons FEDER.

L'Ajuntament d'Eivissa ha tret a licitació per un import de 79.801 euros les obres del projecte de condicionament i equipament de tres habitatges, de titularitat municipal, al barri de sa Penya.
El projecte està cofinançat per la Unió Europea a través dels Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). i el termini per a presentar propostes finalitza el pròxim 16 de setembre.

L'execució d'aquestes obres, amb el condicionament dels tres habitatges i l'obra de rehabilitació de la UA27 també al barri de sa Penya, conformen la línia de recuperació urbanística i social en la qual treballa l'Ajuntament d'Eivissa des de la passada legislatura amb l'objectiu de continuar amb la revitalització del barri. A més, les actuacions van dirigides a pal·liar la mancança d'habitatges socials.

En aquest sentit, el regidor de Cultura i Patrimoni, Pep Tur, ha afirmat que 'la licitació d'aquestes obres són una demostració més de l'esforç de tota la feina que fa aquest equip de govern per recuperar aquest barri de la ciutat. Des que aquest equip de govern va arribar a l'Ajuntament ja vam dir que la recuperació del barri de sa penya per la ciutat no és una tasca a curt termini sinó una tasca de fons i el que hem demostrat és que la feina no s'ha aturat ni un moment i que seguirem insistint en aquest tipus de treballs perquè aquest barri, un dels més polits que tenim a la ciutat, torni a ser un barri plenament integrat a la ciutat'.

Les obres de recuperació als tres habitatges de sa Penya consisteixen fonamentalment en la neteja i desinfecció de l'interior dels habitatges, reparacions, pintura interior i exterior de paraments i tancaments, substitució de fusteries danyades i dotació de sanitaris en banys. A més, es dotaran amb equipament de cuina, mobles així com mobiliari i parament bàsic d'habitatge.

Enllaç a:
· Perfil del Contractant