Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Formació digitalEl procés de selecció es duu a terme aquesta setmana.

Vint-i-vuit empreses s'han inscrit al curs gratuït de formació digital dirigit a empreses de serveis de l'illa d'Eivissa. L'objectiu d'aquest curs, que només podrà fer un grup reduït, és que aquestes optin a noves eines i que iniciïn un itinerari de reinvenció digital per tal d'incrementar les seves vendes.
Les empreses inscrites passen ara per un procés de selecció que valorarà tant els coneixements en tecnologia com el model de negoci.

Els criteris per a la selecció són demostrar nivell de competència informàtica amb un test previ i que els emprenedors mostrin disponibilitat completa per a poder realitzar el curs complet, tant la formació presencial com en línia. Així mateix, les empreses i idees de negoci han de tenir possibilitats reals i viables de reenfocament digital. Un tècnic d'assessorament empresarial està duent a terme el procés de selecció durant aquesta setmana.

L'Ajuntament d'Eivissa estudia fer un segon curs per l'alt nombre d'inscripcions, perquè cap interessat es quedi sense poder fer la formació.
Es tracta d'un curs de formació de més de 40 hores intensives que combina assessorament empresarial i formació tan presencial al Viver d'Empreses, com en línia a través de districte07800.cat.

La formació començarà divendres 28 d'agost amb una sessió presencial sobre ecommerce. Durant quatre setmanes, fins al 22 de setembre, s'alternaran classes presencials i webinaris pràctics on les empreses assistents podran aprendre a com generar continguts estructurats i amb bon SEO per publicar, com redactar post i seleccionar imatges o vídeos, posicionament en xarxes socials o com crear una Land Page o un Newsletter. Així mateix, cadascun dels participants rebrà assessorament empresarial individual per a revisar el nou model de negoci.