Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Sa GraduadaDivuit infants i set adults hauran de fer aïllament preventiu fins dia 26 i seguir les instruccions del Servei de Salut.

L'Ajuntament d'Eivissa tanca a partir del 20 d'agost dos grups de l’escola d’estiu de sa Graduada després de conèixer que una alumna ha donat positiu en covid-19. Aquesta alumna no assistia a classe des del passat 11 d’agost però, tot i així, i tal com estableix el protocol sanitari, tots els seus companys i monitors, així com els d’un altre grup amb el que va poder mantenir contacte, seran aïllats i sotmesos a la prova per comprovar si s’ha produït algun contagi.

En total, s’ha informat ja a les famílies de 18 alumnes i a sis monitors i un director de l’escola d’estiu de la obligació d’aïllar-se de manera preventiva fins dia 26 d’agost i de seguir les instruccions que els hi facilitarà el Servei de Salut d’ara en endavant.

L’Ajuntament d’Eivissa ha encarregat una desinfecció específica de tota l’escola que es farà aquesta tarda i que s’afegeix a les feines diàries que es fan seguint l’estricte protocol de neteja que tenen marcats aquests espais. La resta dels grups de sa Graduada podran continuar demà amb la seva activitat.

Les cinc escoles d'estiu municipals estan funcionant fins ara amb normalitat, treballant en grups reduïts i limitant el contacte entre grups. Els patis estan diferenciats per zones i horaris, de manera que es redueix el risc de propagació del virus i es pot actuar de manera preventiva com s'ha fet en aquest cas, facilitant que la resta d'infants continuïn assistint a les escoles d'estiu.