Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Poliesportiu es PratetLa regidoria d’Esports ha dut a terme obres de manteniment i millora per valor de 230.000 euros a diferents espais esportius de la ciutat.

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa ha finalitzat en les darrers setmanes vàries obres que s’estaven duent a terme diferents instal·lacions esportives del Patronat d’Esports: les obres de millora s’han dut a terme a la piscina d’es Viver i al Poliesportiu des Pratet i estan valorades en 230.000 euros.
La primera obra en finalitzar ha estat el canvi de la pista del poliesportiu d’es Pratet on s’han retirat l’antiga pista i s’ha instal·lat una de nova amb una inversió de 47.000 euros.

Precisament al Pavelló esportiu d’es Pratet se li han realitzat diferents obres als darrers mesos, com les executades per tal de aïllar i impermeabilitzar la coberta del pavelló poliesportiu i la substitució de la caldera de gasoil per una de gas natural, amb la millora de l’eficiència energètica de l’edifici i la reducció de les emissions contaminants que comporta aquest canvi. Aquestes obres venen a completar les inversions realitzades a aquest pavelló que arriben als 181.949 euros.

Actuacions a la piscina d’Es Viver

També han quedat finalitzades les obres d’adequació de la piscina coberta d’es Viver on s’han executat diferents actuacions dirigides al compliment de les mesures sanitàries derivades de la COVID-19, com ha estat l’apertura de ventilació natural als vestuaris de la piscina. D’altra banda, també s’hi han dut a terme altres inversions com la instal·lació d’una nova planta deshumidificadora, projecte que ha comptat amb un pressupost de 38.700 euros.

Per a la regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Elena López, 'des de l’Ajuntament d’Eivissa, a través del Patronat d’Esports, no deixam de fer actuacions encaminades en mantenir les diferents instal·lacions esportives de la ciutat que són un referent en el món de l’esport a nivell insular i on tenim milers d’esportistes i usuaris inscrits a les més de 20 disciplines esportives que es poden practicar al nostre municipi’.

La regidoria d’Esports està duent a terme en aquests moments obres de millora al Poliesportiu d’es Viver.