Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Memorial Toni BonetLa XXVII edició del Meeting d’atletisme Toni Bonet, que tindrà lloc el 29 d’agost a les pistes d’atletisme de Can Misses, rebrà els millors atletes d’atletisme nacionals i internacionals.

La XXVII edició del Meeting d’Atletisme Toni Bonet rebrà enguany a alguns dels millors atletes espanyols i internacionals com són la campiona del món de triple salt i titular del rècord del món sota sostre, Yulimar Rojas, Fernando Carro, plusmarquista espanyol de 3.000 metres obstacles i vigent medallista de plata en el Campionat d'Europa i María Vicente, promesa de l’atletisme espanyol.

També acudiran esportistes com Esther Guerrero, campiona de 1.600 i 800 metres, Solange Pereira, campiona d'Espanya internacional i Sara Gallego i Salma Palluelo, que competiran en els 400 metres barres.

Aquesta prova, que tindrà lloc el pròxim 29 d’agost, constitueix la principal cita de la temporada de l'atletisme en pista insular i és una de les poques reunions d'atletisme que es mantenen en el calendari nacional enguany. La Covid-19 ha fet que es redueixi el nombre de participants y que la prova no aculli el meeting paral·lel de categories inferiors al que solien acudir atletes de diferents punts de la península. Així i tot s’estan estudiant les fòrmules per a ser retransmès i que tothom pugui gaudir d’aquest esdeveniment esportiu de primer nivell.

La presentació ha comptat amb l’assistència Elena López, regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Javier Bonet, director insular d’Esports del Consell d’Eivissa, i el president del Club d’Atletisme Pitiús, Toni Roig.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Elena López, ha destacat que ‘el meeting és tot un referent, l’esdeveniment d’atletisme en pista més important de l’illa i és un luxe per a nosaltres com a ciutat tornar a tenir-lo enguany malgrat les circumstàncies. Serà una edició especial a causa de les mesures sanitàries i de seguretat que s'han de dur a terme però es celebrarà amb totes les garanties’.

El responsable tècnic de la prova ha detallat que ‘es tracta del meeting de més nivell d'enguany a Espanya i comptarà amb nombroses mesures de seguretat com a control de temperatura, gel per a neteja de mans i distàncies de seguretat. A més es demanarà a tots els atletes una PCR negativa per poder participar en aquesta competició esportiva’.

El director insular d’Esports, Javier Bonet, ha recordat que 'aquesta és el primer dels grans esdeveniments que se celebren després de les cancel·lacions per la COVID-19. Serà la imatge d'Eivissa esportiva i esperem donar una visió de seguretat de l'illa i que aquest esdeveniment sigui el primer de molts perquè el món esportiu té ganes de competir de nou’.