Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Tancament carrer de sa PenyaLa Policia Local d'Eivissa ha restringit el pas a un carrer del barri de sa Penya a causa de l'aglomeració de vianants i ha aixecat 30 actes per no portar la mascareta obligatòria.

La Policia Local d'Eivissa, ha procedit durant el servei d'aquesta nit passada a les 0.48 hores, a restringir el pas temporalment del carrer Alfons XII, a causa de l'aglomeració de vianants així com clients que es trobaven en els establiments situats a aquest carrer del barri de sa Penya. L'objectiu d'aquest tancament temporal ha estat garantir les mesures de seguretat adequades i distanciament entre vianants i clients.

Així mateix s'ha procedit a estendre acta a dos establiments per vulnerar la seva capacitat màxima i per excés d'ocupació de via pública, obstaculitzant el pas dels vianants.

En total s'han formulat 12 denúncies per incompliment de les ordenances municipals, per infraccions com ara venda ambulant, per exercici de la publicitat dinàmica, per manca de fulls de reclamacions, i per manca de limitador acústic. Així mateix, es va procedir al precinte dels aparells musicals en 2 establiments.

A més, es van aixecar 30 actes per incompliment de portar la mascareta obligatòria.

Aquesta és la segona vegada en la darrera setmana que la Policia Local d'Eivissa ha de restringir l'accés a un tram de carrer amb establiments d'oci a causa de l'excés d'ocupació de la via pública. El passat dissabte 8 d'agost a la nit es van desallotjar diverses terrasses al Port d'Eivissa per incompliment de les mesures de distanciament. A aquesta actuació, realitzada a les 01.40 hores, també es van denunciar 7 relacions públiques al Port d'Eivissa.