Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Banc de l'amistatL’Ajuntament d'Eivissa posa en marxa el projecte ‘El banc de l’amistat’ per fomentar la col·laboració entre iguals en la infància i adolescència.

L'Ajuntament d’Eivissa ha posat en marxa un projecte denominat 'El banc de l'amistat', una iniciativa que pretén fomentar la col·laboració entre iguals en la infància i adolescència. Es tracta de col·locar dins de l'escola un banc singular perquè l'alumnat l'identifiqui com un lloc d'ajuda. Fins al moment s'han instal·lat quatre bancs, de color groc, als col·legis de cas Serres, sa Graduada, Portal Nou i can Cantó.

Des de la regidoria d'Educació s'ha assenyalat que la intenció és que també s'instal·lin a alguns parcs infantils com el Parc de s'illa, la plaça d’Antoni Albert i Nieto i Joan Carles I. 'La idea és que si un infant es troba trist, sent solitud o té algun problema pugui asseure's a aquests bancs i així la resta de l'alumnat sabrà que necessita ajuda' ha explicat la regidora d'Educació, Carmen Boned. 'És una manera d'incentivar les relacions cooperatives entre escolars i treballar aspectes relacionats amb la millora de la convivència dins i fora dels centres educatius', ha afirmat Boned.

Eivissa és ciutat Amiga de la Infància per UNICEF i aquest projecte 'El banc de l'amistat' s'emmarca dins del Pla Municipal sobre la Infància, que vol optimitzar les actuacions que es dirigeixen a millorar la qualitat de vida dels infants i dels joves, la promoció del seu desenvolupament evolutiu adequat i la participació i integració progressiva en la societat com a ciutadania de ple dret.
La iniciativa està oberta a tots els centres educatius del municipi interessats.