Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Edifici Ajuntament d'Eivissa a Dalt VilaL’Ajuntament d’Eivissa treu a licitació el projecte d’execució de reforma de l’antic edifici consistorial, cofinançat amb fons FEDER-EDUSI.

L'Ajuntament d'Eivissa ha tret a licitació per un import de 466.887,58 euros el projecte d'execució de reforma de l'antic edifici consistorial, ubicat a l'edifici de l'antic Convent dels Dominics a Dalt Vila.
El projecte està cofinançat per la Unió Europea, a través dels Fons FEDER-EDUSI atorgats a l'Ajuntament d'Eivissa i el termini per a presentar propostes finalitza el pròxim 3 d'agost.

La regidora d'Urbanisme, Elena López, ha explicat que 'l'objectiu d'aquesta intervenció és modernitzar l'estat obsolet de les instal·lacions, que necessiten millorar l'electricitat, reforçar forjats, renovar fusteria i tractament en algunes humitats en murs'. 'Així mateix, la reforma implicarà una modificació de la redistribució en l'edifici amb la intenció de reubicar en ell alguns departaments de l'Ajuntament i donar més espai al personal de l'administració', ha assenyalat.

L'edifici de l'antic Convent dels Dominics és seu de l'Ajuntament des del segle XIX. A més de seu municipal es va usar com a col·legi de segon ensenyament i com presó. En 2003 es va declarar Bé d'Interès Cultural, amb la tipologia de monument l'església i l'antic convent dels pares dominics. Una declaració que afecta a més de l'església i els dos claustres, a l'antic refetor, l'avantsala del refetor, i a la planta subterrània, on antigament es trobava la cisterna, a més del celler i el rebost".
L'actuació prevista serà completament respectuosa amb tots els elements de valor històric propis de l'edifici.

Enllaç a:
· Perfil del contractant