Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Conveni laboral patronat de MúsicaEl personal laboral del Patronat Municipal de Música d'Eivissa compta des d'avui amb el seu primer conveni col·lectiu.

Els treballadors i treballadores del Patronat Municipal de Música d'Eivissa compten des d'avui amb el seu primer conveni laboral. Aquest matí s'ha realitzat la signatura del conveni col·lectiu amb representants de l'equip de govern i representants sindicals. El conveni s'haurà d'aprovar per la Junta Rectora del patronat i entrarà en vigor a partir de la seva aprovació per part del Ple de l'Ajuntament d'Eivissa i tindrà una vigència fins a l'any 2023. El conveni regula, per primera vegada, les condicions laborals dels treballadors i treballadores del patronat de Música.

Des de la creació del Patronat de Música, els treballadors i treballadores no havien disposat d'un conveni propi. Amb la signatura d'aquest conveni els tres Patronats Municipals, de Música, d'Esports i el Patronat del MACE, disposen d'un conveni propi.

Les principals millores que inclou són l'equiparació de les condicions laborals i condicions socials que equipara a aquests treballadors a la resta de col·lectius laborals de l'Ajuntament d'Eivissa.

Per al president del Patronat Municipal de Música, Pep Tur, la signatura d'aquest conveni 'significa assolir una de les fites que aquest equip de govern ha volgut posar en marxa des que va arribar al govern de la ciutat d'Eivissa. És històric ja que és la primera vegada que el Patronat de Música disposa d'un conveni propi que els equipara a la resta de col·lectius laborals de l'Ajuntament'.

El regidor de Cultura i president del Patronat Municipal de Música ha volgut fer un agraïment tot l'esforç que ha fet l'equip negociador 'perquè hem treballat tots en una mateixa direcció i amb la mateixa idea d'aconseguir un conveni just i positiu per a tots i aquesta fita s'ha aconseguit'.
Aquest conveni se suma a totes les feines de reestructuració del Patronat de Música per donar-lo d'una estructura més sòlida i forta i ha felicitat 'tots els treballadors i treballadores del Patronat per aquesta fita que considera històrica.