abril 20, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Parc ca n'EscandellL'Ajuntament d'Eivissa renovarà el parc infantil del barri de Cas Serres ubicat al carrer de Felip Curtoys i Valls on es preveu realitzar una obra completa de substitució de tots els elements de joc i el paviment d'aquest espai infantil.
L'obra, que està en fase d'adjudicació, tindrà una durada d'un mes aproximadament i un pressupost de licitació de 78.259,12 euros i està cofinançada per la Unió Europea amb el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Per a la regidora d'Urbanisme i Vies Públiques, Elena López, 'continuam treballant per millorar i crear nous espais per als infants de la ciutat. L'objectiu d'aquestes intervencions és actualitzar els equipaments a diferents barris i fer una ciutat més moderna i igualitària'.

El desenvolupament d'aquest projecte portarà beneficis a la zona com la millora de la qualitat de vida dels veïns del barri, l'adequació dels parcs infantils a la normativa actual i la millora en els barris on s'està invertint amb fons europeus com ses Figueretes, cas Serres i ca n'Escandell.

El parc infantil de cas Serres és un dels més antics de la ciutat i, tot i que se li han realitzat diferents millores, necessita una intervenció per a la seva recuperació.

Al parc, ubicat a la plaça de Cosme Vidal, es preveu canviar el paviment instal·lar 10 nous jocs infantils des dels 3 als 14 anys d'edat. Es preveu instal·lar un engronsador, un joc infantil de quatre torres tridimensional amb zones amb rocòdrom i barres, un joc balancí, un joc amb molls i balancí, una estructura en forma de caseta infantil amb taula i cadira que dóna accés a zona amb rocòdrom amb capacitat per a 10 infants, entre altres elements.

Aquesta remodelació es suma a la prevista al parc infantil de ca n'Escandell, ubicat al costat del centre veïnal, i que fa més de 4000 m² on es preveu una actuació de remodelació completa amb un pressupost de 220.000 euros també cofinançat amb Fons FEDER.

Eivissa és Ciutat Amiga de la Infància per Unicef i per aquest motiu es continua treballant en l'atenció als més petits, i part això és també posar a disposició de les famílies nous espais i continuar amb la millora dels parcs infantils existents.