Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Casal IgualtatL’Ajuntament d’Eivissa impartirà, a través de la Fundació Deixalles, un taller de formació digital destinat a dones en situació de vulnerabilitat derivades de l'associació Metges del Món. Es tracta d'un curs de 70 hores, distribuïdes en dues classes setmanals de 3 hores cadascuna que començarà el pròxim 7 de juliol al Casal d'Igualtat.

La regidora d’Igualtat, Claudia Cotaina, ha explicat que ‘amb aquesta activitat es vol donar a aquestes dones les eines necessàries per introduir-se en el món digital. Moltes d'elles tenen coneixements limitats d’informàtica i en l’ús de plataformes que poden ser molt útils en el dia a dia. Creiem que és necessari facilitar la formació en aquest sentit ja que tenir un coneixement del món digital pot ajudar-les a aconseguir un treball, millorar la seua situació actual i donar-lis molta automomia’.

Entre els continguts del curs està el maneig de l'ordinador i el ratolí, l'ús del correu electrònic i l'aprendre a navegar per internet per a resoldre tràmits bancaris o sanitaris o poder sol·licitar una oferta d'ocupació. Així mateix se'ls donaran pautes per a l'ús de xarxes socials i del smarphone.
L’activitat està finançada per la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat del Govern Balear, a través de l’Institut Balear de la Dona, i del Ministeri d’Igualtat, a través del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.