Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalL'operatiu que s'ha dut a terme durant tota la nit a les tres platges del municipi ha culminat a les 7 hores del matí sense que s'hagi produït cap incidència a les platges. Des de la Policia Local s'havia programat un operatiu coordinat amb Policia Nacional i Protecció Civil per tal d'evitar les aglomeracions que es produeixen durant la Nit de Sant Joan a les platges, complir amb les restriccions sanitàries i vetllar per la seguretat i salut de la ciutadania.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha agraït el bon comportament de la ciutadania que, una vegada més, ha sabut estar a l'altura i ha complit amb les recomanacions sanitàries que s'han fet des de l'Ajuntament d'Eivissa en les que hem demanat no acudir a les platges, així que només em queda donar les gràcies a la ciutadania per mantenir aquesta actitud solidària i de respecte i donar l'enhorabona a totes les persones i cossos de Seguretat de l'estat que han vetllat per tots nosaltres'.

Altres actuacions

Durant la nit s'han produït altres actuacions per part de la Policia Local d'Eivissa. La primera es produïa a les 2.20 hores de la matinada quan els agents van rebre una trucada avisant d'un accident de trànsit que s'havia produït a l'avinguda de Bartomeu Rosselló. La patrulla de Policia detecta que el conductor, un home de quaranta-un anys, presenta símptomes evidents d'alcoholèmia, se li practica la prova i dona una taxa d'alcohol de 1,12 i 1,09 mg/l respectivament, per aquest motiu se li han obert diligències per un delicte contra la seguretat viària.

La Policia Local també ha intervingut en l'auxili d'un precipitat al carrer de Narcís Puget Viñas a Dalt Vila. Els fets han tingut lloc a les 2.32 hores.
L'home, de divuit anys, ha caigut des d'un balcó a una altura de 3 metres i ha estat auxiliat i traslladat en ambulància a l'hospital de Can Misses amb pronòstic reservat.

Els agents també han interposat sis denúncies per realitzar botellot al carrer de la Mola. La Policia es va presentar en la zona de Marina Botafoc després de l'avís d'un veí que denunciava molèsties.