Juliol 08, 2020

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Biblioteca MunicipalLa Biblioteca Municipal d’Eivissa amplia, a partir d’avui, els seus horaris que seran de dilluns a dijous de 8 h a 20.30 h ininterrompudament; divendres de 8 h a 20 h ininterrompudament i es torna a obrir els dissabtes de 10 h a 13.30 h.

Per tal d’atendre als estudiants que es presenten a la selectivitat, en lloc de començar l’horari d’estiu a partir del 24 de juny, es prorroga l’horari de matí i tarda (ininterromput) fins al dimecres 8 de juliol. D’altra banda, també s’amplien els serveis que ofereix la Biblioteca Municipal d’Eivissa. A partir d’avui s’amplia l’aforament i el nombre de sales i serveis. D’aquesta manera, l’aforament passa de 30 punts de lectura a 50 punts de lectura, més la sala infantil. Aquests punts es situen 4 a l’hemeroteca, que comença a funcionar de nou, 10 a la sala juvenil, 20 a la sala Jordi Juan Riquer i 16 a la sala Villangómez que torna a estar disponible.

L’hemeroteca també torna a estar disponible i es podrà consultar la premsa, que queda exclosa de quarantena. Sí que quedaran en quarantena de 24 hores, segons estableixen les normes del BOIB, els llibres, excepte els d'oposicions. Els usuaris només podran accedir directament als llibres en la Sala Villangómez i s'hauran de netejar específicament les mans en un dispensador instal·lat en la zona. Com a mesura de seguretat tampoc s'accepten de moment donacions de llibres.

Les instal·lacions s’han adaptat per garantir que els usuaris mantinguin 1,5 metres de distància de seguretat i no podrà haver-hi més de dos persones per taula. L’ús de mascaretes és obligatori i es controlarà la temperatura a totes les persones que entrin a la biblioteca.