Agost 04, 2020

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Aiguagim a platjaEl Patronat d’Esports d’Eivissa ha iniciat aquesta setmana les classes del grup d’aiguagim a la platja de ses Figueretes.

El grup, compost per 24 persones, va a la platja els dilluns, dimecres i divendres a les 9.30 h, i des del Patronat d’Esports s’ha decidit exercitar a la platja mentre durin les restriccions derivades de la COVID-19 per fer esport en grups a la piscina.

Totes les persones usuàries d’aquestes classes destaquen els beneficis d’entrenar en un espai obert i natural com la platja, i la possibilitat de reprendre l’activitat esportiva després del confinament. La monitora, Ana Linero, explica que els beneficis són molt variats, des de poder exercitar-se en contacte amb l’arena fins a l'onatge de la mar que millora la circulació sanguínia i el fet reprendre l'esport després del confinament en un espai obert i natural.

Degut a l’èxit de participació, es preveu obrir un segon grup de classes d’aiguagim a la platja els dilluns, dimecres i divendres a les 19.30 h. Les persones interessades poden apuntar-s’hi telefonant al 971 303234.