Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Audicions del patronatEl Patronat de Música d’Eivissa comparteix aquesta setmana les audicions de final de curs dels seus alumnes a través de les xarxes socials.

El Patronat de Música d'Eivissa està compartint durant tota aquesta setmana les audicions dels seus alumnes a través de la seua pàgina de Facebook. A causa de la situació actual provocada per la COVID-19, s'ha decidit fer una audició de final de curs de manera en línia per compartir la música amb tothom.

Des del dilluns es pot veure i escoltar el resultat del treball que professors i alumnes han realitzat durant aquest curs escolar. Cada dia, el Patronat de Música penja a internet tres audicions diferents.

Ja es poden gaudir dels vídeos dels alumnes de cordes: violí, viola, violoncel i contrabaix; també hi ha exhibicions de piano i cant i vent metall: trompeta, tromba, trombó, a més de percussió. Dijous es compartiran les audicions dels estudiants de vent-fusta: flauta, oboè, clarinet i saxòfon i l’activitat finalitzarà divendres amb el cor juvenil, l’orquestra i la banda.

Totes les audicions estan gravades des de les cases dels alumnes, tant les individuals com les de classe col·lectiva i tenen una presentació prèvia del professor o professora. Els vídeos de les agrupacions que es penjaran divendres són gravacions d'alguna peça que ja s'ha interpretat en algun concert aquest any.