Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Conveni PIMEEFL’Ajuntament d’Eivissa i PIMEEF signen un conveni de col·laboració per dinamitzar l’activitat comercial del municipi i impulsar la targeta de fidelització per al petit comerç.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, i el president de la PIMEEF, Alfonso Rojo, han signat un conveni de col·laboració per dinamitzar l'activitat comercial del municipi. L'Ajuntament d'Eivissa aportarà la quantitat de 12.000 euros per a les despeses derivades de la creació i implantació del centre comercial en línia deivissacasa.com i la difusió de la targeta de fidelització creada conjuntament l'any 2019.

El conveni estableix que la PIMEEF difondrà el nou espai comercial deivissacasa.com entre els seus associats i donarà suport a la seua gestió amb el control del TPV i les altes i baixes dels establiments, per al que comptarà amb un tècnic de comerç i suport administratiu.

Des de la regidoria de Comerç han assenyalat que amb aquest conveni es dóna suport a noves fórmules per la revitalització i enfortiment del teixit comercial del municipi. 'Des de l'Ajuntament tenim en compte la situació en la qual es troba el comerç de la ciutat i trebellam per ajudar-los. Amb aquest conveni amb la Pimeef ajudam a promoure noves fórmules que ajuden a promoure les vendes al petit comerç i també la nova plataforma deivissacasa, on tots els comerciants de l'illa es poden apuntar i vendre els seus productes de forma online', ha explicat la regidora de Comerç, Montse García.

L'Ajuntament recorda a més que s'han posat en marxa diferents actuacions per ajudar al comerç local, com el repartiment de 10.000 bons d'una hora d'aparcament per a negocis, la campanya de promoció del petit comerç i no cobrar l'ocupació de la via pública aquest 2020. A més, l'Ajuntament d'Eivissa oferirà ajudes a autònoms amb un conveni a tres bandes amb Govern de les Illes Balears i Consell d'Eivissa, que facilitarà que la sol·licitud. D'aquesta manera els interessats que tan sols hauran de fer una sola tramitació directament al Govern.

A la reunió han assistit representants de l'Ajuntament, el president de PIMEEF, Alfonso Rojo, el vicepresident de Pimeef, Juan Riera, la secretaria general de la patronal, Maria Àngels Marí i el president de l'associació de comerç de la PIMEEF, Vicent Tur.

Durant la trobada, la PIMEEF ha destacat la tasca de l'Ajuntament en l'adequació de les platges del municipi que es troben preparades per a rebre tant de veïns com els primers turistes que arribin a l'illa.
Els representants de PIMEEF han destacat també la il·lusió tant de comerciants com d'hotelers per obrir els seus locals i afrontar la temporada.