Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Reobertura Mace, Puget i Casa BronerEl Museu d’Art Contemporani d’Eivissa, Museu Puget i Casa Broner obren les seues portes als visitants a partir de dijous dia 11 de juny, una vegada s’han adaptat les instal·lacions a les condicions sanitàries.

El Museu d’Art Contemporani obre portes amb les exposicions “Focus III” i l’exposició permanent. El Museu Puget obre portes també amb l’exposició fotogràfica de Vicent Marí i la seva exposició permanent i pel que fa a la Casa Broner, l’aforament és molt reduït per tal de complir les distàncies de seguretat. Es permet la visita a tres persones per planta i es recomana l’accés a la Casa Broner pel carrer de la Mare de Deu i travessera de sa Penya. 

Les recomanacions per a visitants als museus durant la fase 3 del Pla per a la transició cap a una nova normalitat, segons l’ordre ministerial del 30 de maig, pel que fa a l'aforament continua sent reduït a un 50% i d'aplicació les mesures d'higiene i seguretat, podran realitzar-se activitats culturals o didàctiques com a màxim en grups de 20 persones (en el cas de museu Puget i Museu d’Art Contemporani), no es podran subministrar audioguies i fullets de mà.

S’obre la botiga seguint les indicacions d'higiene i seguretat, es manté tancat el servei de sala de lectura i consulta i s'aplica l'ús de màscara en espais tancats i la distància de seguretat de 2 metres.

Durant aquestes setmanes, s’ha continuat fent feina de manteniment a l’interior dels museus, s’ha instal·lat la cartelleria informativa, al MACE i Museu Puget s’ha habilitat doble via d’entrada i sortida així com l’increment dels serveis de desinfecció.

La directora del Museu d’Art Contemporani d’Eivissa, Elena Ruiz, ha afirmat que ‘animam a tothom a fer ús dels museus públics de la ciutat que són elements de cohesió social, participació i coneixement i que contribueixen a la societat oferint les amplies possibilitats que ofereix l’art’.

L’horari de visita als museus és de 10 h a 14 h i de 17 h a 20 h, de dimarts a divendres i de 10h a 14h dissabtes i diumenges. Dilluns tancat.