Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Reunió districte07800Una trentena d’empreses amb base tecnològica i creativa s’han apuntat a aquest espai de treball.

L'Ajuntament d'Eivissa ha celebrat la primera trobada entre empreses innovadores i creatives de districte07800 amb l'objectiu d'iniciar un procés de treball coordinat entre tots. Més d'una trentena d'empreses creatives, de continguts culturals i tecnològics s'han inscrit al directori d'aquest espai de treball en el seu primer mes de funcionament.

A la reunió, que s'ha celebrat via videoconferència, han participat Aitor Morràs, regidor de Promoció Econòmica i Modernització; Montse Garcia, regidora de Comerç Turisme i Mercats; i Nuria Riera, directora general d'Innovació del Govern de les Illes Balears.

Durant aquesta trobada, les empreses s'han mostrat satisfetes amb la possibilitat que ofereix aquest nou projecte de crear sinèrgies entre totes elles. Així mateix s'ha proposat crear un catàleg d'empreses legals, cercar un espai de trobada físic i compartir recursos per poder desenvolupar nous projectes. El grup d'empreses ha cregut del tot necessari la creació d'aquest punt de trobada empresarial innovador per avançar en la creació d'un ecosistema favorable per a la innovació i la promoció d'activitats creatives, tecnològiques i digitals.

La Regidoria de Promoció Econòmica i Modernització ha assenyalat que 'districte07800' està contribuint a l'aflorament de talent a Eivissa. 'Hi ha molt de talent a l'illa i aquest projecte és l'eina perquè les empreses d'aquests sectors es coordinin i es comenci a crear teixit productiu. Districte07800 ajudarà al creixement i a l'acceleració empresarial d'aquest sector creatiu i tecnològic a Eivissa', ha apuntat,el regidor Aitor Morrás.

La propera trobada entre empreses i institucions serà el mes de juliol. Les empreses interessades poden trobar informació a www.districte07800.cat
Per part seva, la directora general d’Innovació del Govern balear, Nuria Riera, ha assenyalat que ‘es tracta de promocionar un sector emergent segons l’estratègia d’especialització intel·ligent de les Illes Balears (RIS3), promou una diversificació i una economia respectuosa amb el medi ambient, que aporta alt valor afegit i no consumeix recursos, a més de complementar i promocionar un sector turístic de qualitat’.

Al projecte districte07800 que compta amb el finançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), participen activament i amb il·lusió, la UIB, a través del Vicerectorat d'Innovació; el Govern de les Illes Balears, a través de la Direcció General d'Innovació i la Fundació Balear de Tecnologia; la PIMEEF, l'Escola d'Art d'Eivissa i l'IES Sa Colomina.