Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Reinterpretando EivissaEl projecte preveu la construcció 532 habitatges públics i la creació d’un gran parc de més de 7 hectàrees de superfície.

El Ministeri de Transporte, Movilidad y Agenda Urbana ha tret a licitació la redacció del projecte d’urbanització i creació del parc de ca n’Escandell on es preveu construir 532 habitatges públics i un gran parc de més de 7 hectàrees.

 Les empreses interessades poden presentar les seves propostes fins les 13.00 hores del 22 de juny de manera telemàtica a través de la plataforma de Contractació del Sector Públic (contrataciondelestado.es). La licitació surt amb un pressupost de 238.370 € IVA inclòs i un termini d’execució de 18 mesos.

L'objecte del treball consisteix en la redacció del projecte d'urbanització del sector 12 de ca n’Escandell. Les empreses hauran de presentar un document principal del projecte d’urbanització per a la totalitat de l’àmbit, parc inclòs, en el que es definirà les obres que s’han d’executar. A més d’aquest document, el contracte inclou el disseny previ del parc, qualificat com a zona verda, un estudi geotècnic de la totalitat de l’àmbit que caracteritzarà els sols i la seva capacitat i tota la documentació necessària per a dur endavant aquest projecte.

Per a l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ‘aquesta és una de les millors noticies que podem rebre en aquests moments donat que estem treballant des de fa anys amb el Govern de l’estat i el govern balear per tal que aquest projecte sigui el més aviat possible una realitat. La necessitat d’habitatge públic a l’illa i el fet de comptar amb un gran parc per a la ciutat estan ara més a prop’.

La superfície de l'àmbit és de 17,25 ha i el destí de la urbanització és d’ús residencia. També s'ha considerat la necessitat d'incloure el disseny d'un gran parc urbà de 7,8 ha i la seva inclusió en el projecte d'urbanització, fet que requereix coneixements i experiència en paisatgisme urbà, jardineria, medi ambient urbà, xarxes de reg i infraestructura de zones verdes per a les empreses que es presentin a aquesta licitació.

L'actuació se situa en l'àrea de Ca n’Escandell en el municipi d'Eivissa entre els carrers d’Abarca, carrer de Xarraca i carrer de Jondal i comprèn una superfície total aproximada de 17,30 hectàrees cedides al SEPES per l'Ajuntament d’Eivissa conforme al conveni assenyalat signat i referendat a l’any 2019.

Aquest terrenys són d’ús residencial plurifamiliar i equipament, amb una edificabilitat d’un màxim de 532 habitatges. També inclou: 15.872 m2 de sòl lucratiu residencial i la creació d’un gran parc i zona verda de 7,8 hectàrees.