Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

EsportsEl Patronat d'Esports d'Eivissa amplia aquesta setmana el nombre d'esportistes que poden accedir a les instal·lacions municipals.

La regidora d'Esports de l'Ajuntament d'Eivissa, Elena López, ha destacat l'esforç que s'està fent des del Patronat d'Esports per tal de preparar les instal·lacions i que tots els esportistes i puguin començar a entrenar. Som conscients de la necessitat de posar les instalacions municipals al servei dels nostres esportistes i en aquest sentit, no s’ha deixat de fer feina’.

Pel que fa a les pistes de pàdel d'es Viver, ja es permeten partits de 2x2; la Galeria de Tir amb Arc, ja s'està habilitada, amb aforament limitat, per a poder entrenar al seu interior complint les distàncies de seguretat i les mesures sanitàries; a la pista d'Atletisme de can Misses, s'amplia la quantitat de persones que poden entrenar per hora de 10 a 20 esportistes. Es mantenen les restriccions d'ús dels vestuaris i la necessitat de fer reserva prèvia de l'hora d'entrenament, trucant a 971 313564.

Per altra banda, el Patronat d'Esports està treballant per a l'apertura de la piscina de can Misses, per a esportistes federats i clubs, a partir de meitat de la pròxima setmana amb un protocol sanitari i adequació de les instal·lacions. Així mateix s'està treballant amb el protocol d'utilització de les instal·lacions del poliesportiu des Viver per als entrenaments del gasifred i dels equips professionals de bàdminton. També es preveu que es reactivin la pròxima setmana, a la sala Polivalent de Can Misses, els entrenaments personals i classes grupals de Pilates, amb aforament limitat, amb cita prèvia trucant al telèfon 649909862.