Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Escoles d'Estiu L'Ajuntament d'Eivissa ha convocat mitjançant oferta 43 places de monitor de temps lliure i 4 places de director/a de temps lliure, amb caràcter laboral temporal per dur a terme l'activitat d'escola d'estiu d'enguany. El termini de presentació de candidatures estarà obert des d'avui 28 de maig fins al 5 de juny.

Les persones seleccionades s'incorporaran als seus llocs de feina el pròxim 1 de juliol, moment en que comencen a funcionar les escoles d'estiu. Tindran un contracte de 35 hores setmanals per un mes, el de juliol la seva pròrroga vendrà condicionada al nombre d'inscripcions d'alumnes per al mes d'agost.

Els requisits per a optar a aquests llocs de treball són haver complert els 18 anys i estar en possessió d'algun títol que acrediti la seva formació per a treballar com a director/a o monitor/a en activitats de temps lliure infantil i juvenil. A més, les persones interessades hauran d'acreditar el nivell B1 de català i altra documentació que es pot consultar a les bases de l’oferta de feina. La documentació haurà de presentar-se per correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Les persones interessades hauran d'enviar també el seu currículum i document nacional d'identitat per a la valoració de la candidatura i dels mèrits.
Totes les persones interessades poden consultar la informació detallada a:
· Convocatòria de feina monitor/a de temps lliure i director/a de temps lliurea
o trucant al 971 397600 ext. 24150.