Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ple InfantilEls infants del municipi d’Eivissa celebren un ple infantil telemàtic en el que expliquen les seves vivències durant el confinament i proposen activitats infantils durant l’estiu.

L'Ajuntament d'Eivissa ha celebrat aquest matí un ple infantil, via telemàtica, presidit per l'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, i en el que hi ha participat la regidora d'Educació de l'Ajuntament d'Eivissa, Carmen Boned, i un total de 16 alumnes dels Centres d'Educació d'Infantil i Primària de Cas Serres, Portal Nou, sa Blanca Dona, Sa Bodega, Can Cantó, Sa Joveria, sa Graduada i Sa Real.

En el ple hi ha participat dos alumnes de 5è de primària de cada escola i els seus tutors i tutores, que també hi ha estat presents a més dels tècnics d'educació i de joventut per tal de prendre nota de les principals peticions que han fet els infants.

El ple s'ha iniciat amb una pregunta proposta en relació amb les vivències i les emocions que han viscut els infants durant el temps de confinament per la Covid-19. En aquest sentit, els infants s'han mostrat agraïts per haver compartit més temps amb les seves famílies, alguns viuen amb preocupació el que fet que no es respectin les normes sanitàries i desitgen que es compleixin les normes sanitàries.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, els ha traslladat un missatge de responsabilitat i d'optimisme respecte al futur. 'Sou el present i el futur de la nostra societat i durant tots aquests dies de confinament ens heu donat un llisó de bon comportament.
Per la seva banda, la regidora d'educació de l'Ajuntament d'Eivissa, s'ha mostrat orgullosa de com s'han comportat els infants del nostre municipi, i contenta que aquests dies en família hagin servit per descobrir i fer coses que abans no podíem fer per les presses o les activitats extraescolars.

Durant el ple infantil, els alumnes han proposat a l'Ajuntament poder participar en les escoles d'estiu per tornar a compartir temps amb els seus companys i companyes. També han demanat més carrils bici, cinema d'estiu i la celebració d'una festa en acabar l'Estat d'Alarma la qual cosa l'alcalde d'Eivissa ja els ha avançat que es farà.