Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Patronat d'EsportsL'Ajuntament d'Eivissa signa el conveni que equipara les condicions laborals i socials del personal del Patronat d'Esports d'Eivissa amb el de la resta de treballadors municipals.

Aquest matí s'ha signat el nou conveni que regula les condicions laborals del personal del Patronat d'Esports de l'Ajuntament d'Eivissa.
Es tracta d'un conveni que equipara les condicions laborals i socials d'aquest col·lectiu a la resta de treballadors del personal funcionariat i laboral de l'Ajuntament d'Eivissa.

A la signatura del conveni hi ha assistit la tinent d’alcalde i presidenta del Patronat Municipal d'Esports, Elena López, la regidora de Recursos Humans de l'Ajuntament d'Eivissa, Estefania Torres, i els representants sindicals. L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, també hi ha assistit i ha volgut donar l'enhorabona a tots els treballadors i treballadores del Patronat que, després d'aquesta signatura obtenen importants millores de caràcter social i laboral per a ells i les seves famílies.

La regidora de Recursos Humans de l'Ajuntament d'Eivissa, Estefania Torres, ha explicat que amb la signatura d'aquest conveni, es dóna per derogat l'anterior que és de l'any 2010, i s'equiparen les condicions d'aquests treballadors al de la resta de personal de l'Ajuntament. La regidora ha destacat com a elements més importants l'increment de la productivitat, que es va quedar aturada el 2010, increments en les hores extres, reconeixement dels treballs en caps de setmana i dies festius i l'obtenció d'ajudes socials.
Per a la tinent d'alcalde i presidenta del Patronat d'Esports, Elena López, es tracta sense dubte d'una gran notícia perquè, els treballadors i treballadores del Patronat d'Esports gaudeixin de les mateixes condiciones que la resta. Aquest és un govern dialogant i que aposta fermament per a equiparació de tots els treballadors i treballadores de l’Ajuntament. I la mostra és el conveni que hem signat avui mati.

La regidoria de Recursos Humans de l'Ajuntament d'Eivissa continua durant les pròximes setmanes treballant en l'equiparació de la resta de patronats de l'Ajuntament d'Eivissa, el Patronat de Música i el Patronat del MACE, amb la intenció de portar-ho a ple per a la seua aprovació definitiva, el més prest possible.