Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Accés Dalt VilaEl servei de regulació d'accés de vehicles a la zona ACIRE (Àrea de circulació restringida) de Dalt Vila, tornarà a estar operatiu a partir del dilluns 1 de juny.

La zona ACIRE de Dalt Vila va quedar suspès el passat 14 de març quan es va declarar l’Estat d’Alarma per la COVID-19 que limitava la mobilitat i per tant la presència de persones i vehicles en la via pública.

L’actual procés de desescalada suposa una major flexibilització de moviments, menys limitacions horàries i ampliació d'activitats respectant la reducció d'aforaments, el que farà també que torni a augmentar la circulació de vehicles. Per aquest motiu, la zona ACIRE deixa d'estar en suspensió i es restableix el seu funcionament amb normalitat.

Es recorda que les operacions de càrrega i descàrrega es realitzaran de les 7 a les 11 hores i de les 16 a les 18 hores

La informació del restabliment de la restricció d'accés a Dalt Vila es troba des d'avui en el panell informatiu que està col·locat a l'entrada de la Marina. Així mateix, s'ha iniciat una campanya en ràdios i xarxes socials perquè els ciutadans tenguin coneixement d'aquesta acció amb antelació.

Es realitzarà una bustiada informativa als vesins de Dalt Vila i també es comunicarà aquesta decisió a la PIMEEF i la Federació Hotelera.

En el cas de la Marina, la zona ACIRE no es restablirà de moment. Es farà un seguiment de l'evolució del trànsit en la zona per determinar la necessitat de la seua posada en marxa en els pròxims mesos.