Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

districte07800Els estudiants del curs de Tractament de dades, textos i documents, organitzat pel Servei de Treball i Formació de l’Ajuntament, finalitzen les seves classes, suspeses per la Covid-19, a través de la plataforma districte07800.

La plataforma ‘districte07800’ ha posat a disposició el seu espai web perquè els vuit alumnes de l’acció formativa Tractament de Dades, Textos i Documents, realitzada per l’Ajuntament d’Eivissa i subvencionada pel SOIB, puguin finalitzar amb el contingut del curs, que va quedar suspès el mes de març passat a causa de l'estat d'alarma per la Covid-19.

Es tracta d’un curs de 150 hores de duració, que es realitzava presencialment i del qual quedaven encara 35 hores lectives per impartir.

Des del Servei de Treball i Formació de l’Ajuntament d’Eivissa, s'ha treballat per realitzar les adaptacions necessàries dins la programació del curs per facilitar la tasca als estudiants. Així mateix, l’Ajuntament d’Eivissa ha posat a l’abast de l’alumnat que no disposava dels mitjans necessaris per a la formació virtual, dispositius i programes informàtics per poder finalitzar el curs de manera correcta des de ca seua.

L'èxit d'aquesta acció formativa en línia, que va finalitzar ahir, ha fet que des del Servei de Treball i Formació de l’Ajuntament d’Eivissa es plantegin organitzar pròximament més cursos de formació en línia.