Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

EivissaobertaL'Ajuntament d'Eivissa reparteix 10.000 fulletons entre la ciutadania per tal d'informar de les mesures de mobilitat incloses dins Eivissa Oberta.

L'Ajuntament d'Eivissa ha repartit 10.000 fulletons i cartelleria informativa a la ciutadania i als comerços per tal d'informar sobre les mesures preses als caps de setmana en relació amb l'obertura de carrers per a vianants en el marc d'Eivissa Oberta.

D’altra banda, els informadors contractats per l'Ajuntament es mantenen durant la setmana i recorren els barris on s'estan prenent aquestes mesures, especialment als barris de Ca n'Escandell, Platja d’en Bossa, es Viver, es Pratet, sa Capelleta, Eixample i Talamanca.

Els informadors reparteixen els fulletons i aclareixen dubtes en relació amb Eivissa Oberta per tal de recollir també propostes que es plantegin i valorar-ne la viabilitat.

Durant la campanya informativa, els regidors i regidores de cada barri també estan establint contactes amb les associacions veïnals per tal de posar a la seua disposició la informació necessària, que aquests informin els comerços i veïnat dels seus barris, i per rebre propostes de millora i suggeriments de les associacions.

Eivissa Oberta és un pla d'ampliació de l'espai per a vianants. Eivissa Oberta, és una iniciativa de les regidories de Vies Públiques, Mobilitat i Medi Ambient de l'Ajuntament d'Eivissa, dirigit a garantir que els desplaçaments de la ciutadania siguin segurs a causa de l'actual situació de crisi sanitària provocada per la COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Les accions d'ampliació dels espais per a vianants contemplen mesures, durant els caps de setmana, que van des de l'obertura de 25 carrers als vianants, la prioritat per a bicicletes i les vies 30 a la ciutat i, els diumenges, que des de l’E-10 cap endins hi accedeixin els residents al municipi, els vehicles que vagin als aparcaments de pagament i privats.