Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Parking Es PratetL'Ajuntament d'Eivissa acorda amb el pàrquing des Pratet un preu d’1 euro l’hora els caps de setmana mentre estigui activa la iniciativa Eivissa Oberta.

L’Ajuntament d’Eivissa ha acordat un preu reduït els caps de setmana al pàrquing des Pratet mentre estigui activa la iniciativa d’Eivissa Oberta. Així, tant dissabtes com diumenges, els usuaris pagaran tan sols un euro l'hora en estacionar en aquestes instal·lacions situades en el centre del municipi.

Els conductors que utilitzin aquest aparcament hauran d'accedir-hi des de l'avinguda de Santa Eulària i la sortida serà pel carrer de Menorca.

Des de la regidoria de Mobilitat han assenyalat que ‘amb aquesta mesura s'intenta donar més facilitats perquè aquells que es desplacin al municipi a gaudir d'un passeig o a fer esport durant els caps de setmana tenguin un espai cèntric on deixar el cotxe’. El regidor de Mobilitat, Aitor Morrás ha recordat que amb la iniciativa Eivissa Oberta, ‘es pot accedir al centre de la ciutat si ets resident o vas a aparcaments privats particulars o col·lectius,com el des Pratet. També s’hi pot accedir en transport públic’.

Eivissa Oberta, és una iniciativa de les regidories de Vies Públiques, Mobilitat i Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa, amb la qual s'impulsa l'obertura de la ciutat als ciutadans. Així, durant els dissabtes i diumenges, vint-i-cinc carrers de la ciutat s'obren a vianants i bicicletes. A més, els diumenges, l'interior de la ciutat des de l’E-10 està habilitat amb prioritat per als vianants i ciclistes.