Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Casa de la MúsicaLes empreses disposen fins al pròxim 8 de juny per a presentar les seves ofertes.

L’Ajuntament d’Evissa treu a licitació la contractació de de la casa de la Música, per un pressupost de 4.999.999,89 € IVA inclòs. Les empreses interessades poden presentar les seves ofertes fins a les 19.00 h del dia 16 de juny.

El projecte guanyador de la Casa de la Música, resultant del concurs d’idees en el que hi van participar 27 projectes d’estudis d’arquitectes d’arreu l’estat, s’anomena Illa d’Illes, dels arquitectes Maria Cerdà Pons i Joan Josep Morro Martí del despatx Enginyeria Arquitectura SLP de Menorca.

L'edifici projectat, que ocuparà un total de 2.668’6 metres quadrats útils, correspon a la tipologia d'equipament aïllat, composat per dues plantes i una planta semisoterrada destinada a aparcament amb capacitat per a 76 places. Serà la seu del Patronat Municipal de Música, fet pel qual l’estructura d’escola forma una part fonamental del projecte. La planta baixa alberga l'entrada i recepció de l'edifici, cafeteria i les diferents dependències de l'escola de música amb una gran sala de 168 places, 3 sales multiusos de 35 places cadascuna, 2 aules de llenguatge musical de 40 places, 2 aules de teoria de 30 places, una aula d’iniciació i una altra per a nadons, 12 aules d'instruments i 7 cabines. A més comptarà amb un àrea de biblioteca. fonoteca i arxiu.

La planta primera estarà destinada a oficines d'administració, direcció i professorat i, fonamentalment, a l'auditori de 480 espectadors i a la sala de cambra, preparada per a 105 espectadors. Damunt de la recepció tenim una sala polivalent que precedeix a l’accès als auditoris.

El seu disseny funcional permet accedir al mateix des de la cantonada dels carrers Josep Zornoza Bernabéu i Fra Vicent Nicolau.

Enllaç a:
· Perfil del contractant