Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Canal de natacióEs tracta d'una instal·lació abalisada que dóna resposta a la demanda dels esportistes que volen entrenar en aigües obertes.

La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Eivissa ha posat en marxa el canal de natació, que fa 650 metres de llargària, es troba ubicat a la zona de Puig des Molins. El canal ha quedat instal·lat i estarà obert fins al pròxim 31 d'octubre, moment en què es desmuntarà la instal·lació fins a la pròxima temporada.

D'altra banda, i responent a la petició que ens han fet diferents usuaris i usuàries del canal, s'ha sol·licitat a la Demarcació de Costes la possibilitat d'ampliar l'abalisament i poder connectar el canal des de la platja de ses Figueretes. L'Ajuntament està a l'espera de rebre contestació per la qual cosa ja ha enviat la documentació que se'ns ha demanat.

L'objectiu de la instal·lació del canal de natació és donar resposta a la demanda, cada vegada major, dels esportistes que desitgen practicar la natació en aigües obertes, no només a la piscina, i preparar-se millor per a la també cada vegada major quantitat d'esdeveniments esportistes.

El canal de natació en aigües obertes fa 650 metres de llarg per 50 metres d'ample, la qual cosa el converteix en el més llarg de l'illa, i està delimitat amb boies blanques (cada 5 metres) i vermelles (cada 25 metres), de tal manera que els esportistes puguin controlar la distància que neden.

Els accessos compten amb cartells informatius, a cada extrem del canal, amb les recomanacions d'ús de seguretat indicant que és una zona no vigilada i que es recomana nedar acompanyat, comunicar a algú l'activitat i que s'eviti utilitzar en cas de mala mar.

Ubicació del canal